Bezorgkosten en voorwaarden

Wij hanteren 2 manieren van levering:

1. EXPRES LEVERING : Op werkdagen besteld voor 13:00 de volgende werkdag geleverd. Uw bestelling wordt bezorgd op een pallet door een externe transporteur. De kosten bedragen € 89,- bij een besteding tot € 300,- aan bomen en grondstoffen. Vanaf € 300,- besteding zijn de bezorgkosten € 69,-.

Uw bestelling kan op de door u gewenste werkdag worden bezorgd. Er kan de volgende werkdag worden geleverd indien u voor 13:00 bestelt. U wordt een half uur voor levering door de chauffeur gebeld. Ook ontvangt u de avond voor levering een track & trace bericht per email waarmee u de zending kunt volgen. De levering betreft "naast de vrachtauto gelost", maar indien de situatie het toelaat (verhard, breed genoeg, geen op- of afstappen) zal de chauffeur de pallet met een palletwagen tot achter in de tuin rijden. Wanneer u een boom bestelt die hoger is dan 250cm zullen wij deze met eigen transport uit komen leveren: hierdoor kan de levertijd oplopen tot 1 week. In dat geval zal contact met u worden opgenomen over de gewenste en mogelijke bezorgdatum.

2. GELEVERD DOOR DE SPECIALIST : Uw bestelling wordt door de olijfboomspecialist geleverd binnen 2 weken. De kosten bedragen € 59,- bij een besteding tot € 300,- aan bomen en grondstoffen. Vanaf € 300,- besteding zijn de bezorgkosten € 39,-.

Wij nemen contact met u op om een bezorgafspraak te maken. Wij bezorgen uw bestelling met onze eigen transportdienst. U kunt hierdoor niet een specifieke bezorgdatum aangeven. Zodra de exacte bezorgdatum bekend is zullen wij u hierover informeren. De levering betreft "naast de vrachtauto gelost", maar indien de situatie het toelaat (verhard, breed genoeg, geen op of afstappen, en wanneer de grootte en gewicht van de boom het toelaat) zal de chauffeur de boom met een plantenkar tot achter in de tuin rijden.

3. GEPLAATST DOOR DE SPECIALIST : Werkuren a € 59,- incl. 21% btw worden berekend op basis van nacalculatie. Gemiddeld worden er 1,5 uur per plaatsing doorberekend afhankelijk van de exacte situatie op locatie. De transportkosten zijn € 65,- incl. 21% btw in Nederland en € 85,- incl. 21% btw in België en Luxemburg. De gemiddelde levertijd bedraagt circa 2 tot 3 weken.