Cupressocyparis leylandii 'Pyramidalis 2001'
  Bestellen
€ 285,00
Bonsai kopen

Cupressocyparis leylandii 'Pyramidalis 2001'

Garden Bonsai - Hoogte 160/180cm excl. pot

€ 285,00

De Japanse Bonsai (Garden Bonsai)

 

Bonsai is een Japans woord wat letterlijk "boom in pot" betekent. Dit wordt in de praktijk bereikt door taksnoei, wortelsnoei, kweken in kleine potten en door stengels en stammen met behulp van aluminium- of uitgegloeid koperdraad in de gewenste vorm te laten groeien. Zo kan een boom, die onder natuurlijke omstandigheden uitgroeit tot een meters hoog exemplaar, een sierlijke plant worden op kleiner formaat.

 

De OlijfboomSpecialist importeert exclusieve Japanse bonsai bomen rechtstreeks uit Japan. De leeftijd van deze Japanse bonsai bomen is gemiddeld 80 jaar. Deze bomen zijn in al deze tijd door een Japanse Bonsai-Master verzorgd.

 

Daarnaast importeren we ook bonsai bomen uit Italië. De soorten die hiervoor gebruikt worden laten zich gemakkelijk in vorm snoeien waardoor er in veel minder tijd een fraaie bonsai vorm gecreëerd wordt. Het budgetvriendelijke broertje van de Japanse bonsai.

 

De OlijfboomSpecialist importeert enkel rassen welke uitstekend geschikt zijn voor plaatsing in de West-Europese tuin.

 

Een exclusieve Garden Bonsai is een kunstwerk op zich en is een verrijking voor de tuin.

Lees meer

Zelf uw bonsai uitzoeken

Dat kan! Bezoek ons en aanschouw ons assortiment met eigen ogen!
Klik op contact voor onze openingstijden!

Ik bestel mijn bonsai online, ontvang ik dan de boom die te zien is op bovenstaande foto?

Door de grote voorraad en kwaliteitscontrole van de OlijfboomSpecialist ontvangt u een kwalitatief en qua uiterlijk exact gelijkende boom!