TreeSafe totaalpakket maat XL
  Bestellen
€ 240,00
TreeSafe totaalpakket maat XL

TreeSafe totaalpakket maat XL

Boomjas: Lengte: 350cm - Diameter: 250cm - Warmteslang: Lengte: 18m - 2x 500 gram voeding voor mediterrane bomen - 2x 500ml spuitmiddel tegen bladschimmel

€ 240,00 € 267,00

Het TreeSafe totaalpakket

Het TreeSafe totaalpakket is een TreeSafe boomjas gecombineerd met een bijpassende TreeSafe warmteslang, speciale langwerkende voeding voor mediterrane bomen en spuitmiddel tegen bladschimmel (specifiek voor olijfbomen). 

Bescherm uw boom tegen vorst

TreeSafe is hét professionele beschermingssysteem voor uw vorstgevoelige boom of plant. De boomjassen van TreeSafe zijn gemaakt van het beste isolerende materiaal speciaal ontwikkeld voor bescherming van bomen en planten. Ondanks de hoge isolatiefactor laat de TreeSafe boomjas licht en lucht door zodat de boom niet wordt afgesloten van de buitenlucht. De TreeSafe boomjassen zijn voorzien van een degelijke rits zodat ze makkelijk kunnen worden toegepast. Bekijk ook onze instructievideo en toepassingsinstructie hoe de boomjas kan worden toegepast.

De benodigde afmeting van de boomjas is afhankelijk van de omvang en hoogte van uw boom. Meet uw plant op en vergelijk deze met de maatvoeringen hieronder. Zorg ervoor dat de boomjas altijd ruim aan de maat is zodat de wortels ook beschermd worden. Om er zeker van te zijn dat de boomjas past kunt u het beste een TreeSafe boomjas bestellen die ca. 50cm breder is dan de breedte van de kroon en ca. 50cm langer is dan hoogte van uw boom.

Warmteslang bij strenge vorst

Bij strenge vorst (en afhankelijk van de vorstgevoeligheid van uw boom) kunt u de boomjas combineren met de TreeSafe warmteslang met thermostaat. Deze thermostaat schakelt automatisch in wanneer het te koud wordt in de boomjas. Bekijk ook onze instructievideo en toepassingsinstructie hoe de warmteslang kan worden toegepast.

Lees meer