Producten tonen: 12 | 24 | Toon alles

1 | 2 | 3


10 Producten
Sorteer op:

Yucca

Winterharde Yucca kopen?

Bij De Olijfboomspecialist bent u aan het juiste adres voor zeer kwalitatieve winterharde Yucca's tegen een vaste lage Prijs.

De Olijfboomspecialist heeft een zeer grote voorraad zodat het u aan keus niet ontbreekt. Ook heeft de Olijfboomspecialist eigen plantages in Spanje, waar Yucca's van de beste kwaliteit staan te wachten om op transport naar Nederland gezet te worden.

Zie onderstaand productoverzicht voor een greep uit het assortiment van de olijfboomspecialist. Alle Yucca's zijn gerangschikt op stamhoogte. De stamhoogte van is namelijk gerelateerd aan de leeftijd van de Yucca. 

Bekijk onderstaand overzicht voor de meest kwalitatieve Yucca's, tegen een vaste lage prijs. Door deze gecontroleerde kwaliteit verlenen wij garantie tot en met 5 jaar in combinatie met een onderhoudscontract. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Geen tijd om ons te bezoeken? Bestel uw yucca makkelijk, veilig en snel via onze webshop en ontvang 10% extra korting!

Klik op "Plaats in kruiwagen" bij de door u gewenste Yucca, Volg hierna een aantal eenvoudige stappen en u heeft uw Yucca met of zonder bijpassende plantenbak en benodigde grondstoffen veilig en snel in huis! Uw bestelling kan de volgende werkdag worden uitgeleverd indien u voor 14.00 's middags besteld. Het is ook mogelijk de door u gewenste leverdag aan te geven!