Bestelprocedure webshop Olijfboomspecialist.nl

 

Hoe bestel ik een boom bij de Olijfboomspecialist?

 

Stap 1: Klik bij ons productoverzicht bij de door u gewenste boom op 'Plaats in kruiwagen'

 

Stap 2: Klik op 'Bestelling afronden' om de boom te bestellen, klik op verder winkelen om langs de desbetreffende boom nog andere bomen toe te voegen aan uw bestelling, of klik op anuleren om terug te gaan naar het productoverzicht.

 

Stap 3: Indien u na het selecteren van 1 of meerder bomen heeft geklikt op ' Bestelling afronden' ziet u een overzicht 'Artikelen' van de door u gekozen bomen. U kunt hier eventueel het aantal bomen die u heeft gekozen aanpassen. Klik hierna rechts onderaan op de groene button 'Volgende stap' om verder te gaan naar de volgende stap van de bestelprocedure.

 

Stap 4: In deze stap 'Levering' kunt u aangeven of u de boom zelf op komt halen, deze door ons geleverd dient te worden, of dat de boom door ons geplaatst kan worden. Indien u ervoor kiest om de boom af te halen zijn hier geen kosten aan verbonden. Indien u ervoor kiest de boom te laten leveren, dan worden de transportkosten automatisch aangegeven en berekend, ook kunt u de door u gewenste leverdag aangeven. Indien u ervoor kiest de boom te laten plaatsen, dan worden de uren a EUR 55,- incl. 21% btw voor de plaatsing berekend op basis van nacalcalatie. Deze kosten kunt u na de plaatsing per PIN of contant voldoen aan onze collega's. Klik hierna rechts onderaan op de groene button 'Volgende stap' om verder te gaan naar de volgende stap van de bestelprocedure.

 

Stap 5 (wordt enkel vertoond in de bestelprocedure indien dit op de door u gekozen bo(o)m(en) van toepassing is): In deze stap 'grondstoffen' wordt automatisch berekend (en in de juiste hoeveelheden) of het aan te raden is speciale grondstoffen te gebruiken om de door u geselecteerde bo(o)m(en) te plaatsen in een plantenbak of de volle grond. Door het hokje voor deze grondstoffen aan te vinken kunt deze speciale grondstoffen erbij bestellen. De bijgehorende prijzen worden automatisch berekend. Klik hierna rechts onderaan op de groene button 'Volgende stap' om verder te gaan naar de volgende stap van de bestelprocedure.

 

Stap 6: (wordt enkel vertoond in de bestelprocedure indien dit op de door u gekozen bo(o)m(en) van toepassing is): In deze stap 'Accessoires' wordt automatisch berekend welk formaat en type plantenbak bij uw boom past. U kunt 1 van deze plantenbakken erbij bestellen door het aantal achter de plantenbak in het witte vak aan te geven. Indien u een plantenbak besteld bij de door u geselecteerde boom, dan word deze door de olijfboomspecialist op professionele wijze in de plantenbak geplaatst. Wel dient u uiteraard de benodigde grondstoffen in het vorige menu aan te vinken. Klik hierna rechts onderaan op de groene button 'Volgende stap' om verder te gaan naar de volgende stap van de bestelprocedure.

 

Stap 7: In deze stap 'Uw gegevens' kunt u uw volledige gegevens invullen. De vakken met een sterretje zijn verplichte velden om in te vullen. Klik hierna rechts onderaan op de groene button 'Volgende stap' om verder te gaan naar de volgende stap van de bestelprocedure.

 

Stap 8: In deze stap 'Betalen' ziet u een overzicht van de door u geselecteerde artikelen en bijgehorende producten en/of diensten. Hierna dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van thuiswinkel waarborg. Wanneer u hiermee akkoord bent gegaan kunt u kiezen uit 1 van onze betalingsmogelijkheden door te klikken op de bijgehorende button. U wordt bij elke betalingsmogelijkheid automatisch doorgelinkt naar de desbetreffende betalingsserver waar u de de betaling kunt verrichten. Na het verrichten van de betaling, of het kiezen voor rembours of bankoverschrijving ontvangt u automatisch een email van ons systeem met een factuur van uw bestelling en verzorgingsinstucties voor de bomen.

 

* U kunt ten aller tijde uw keuze anuleren door te klikken op 'Kruiwagen legen'.

 

Alle prijzen genoemd op onze website zijn incl. btw.