Producten tonen


10 Producten

Druivenrank kopen

Winterharde Druivenrank kopen?

Bij De Olijfboomspecialist bent u aan het juiste adres voor zeer kwalitatieve winterharde druivenranken tegen een vaste lage Prijs.

De Olijfboomspecialist heeft een zeer grote voorraad zodat het u aan keus niet ontbreekt. Ook heeft de Olijfboomspecialist eigen plantages in Spanje, waar druivenranken van de beste kwaliteit staan te wachten om op transport naar Nederland gezet te worden.

Zie onderstaand productoverzicht voor een greep uit het assortiment van de olijfboomspecialist. Alle bomen zijn gerangschikt op stamomtrek. De stamomtrek van is namelijk gerelateerd aan de leetijd van de boom. 

Bekijk onderstaand overzicht voor de meest kwalitatieve Druivenranken met de mooiste vertakkingen, tegen een vaste lage prijs. Door gecontroleerde kwaliteit verlenen wij garantie tot en met 5 jaar in combinatie met een onderhoudscontract. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Geen tijd om ons te bezoeken? Bestel uw druivenrank makkelijk, veilig en snel via onze webshop!

Klik op "Plaats in kruiwagen" bij de door u gewenste druivenrank, Volg hierna een aantal eenvoudige stappen en u heeft uw druivenrank met of zonder bijpassende plantenbak en benodigde grondstoffen veilig en snel in huis! Uw bestelling kan de volgende werkdag worden uitgeleverd indien u voor 14.00 's middags besteld. Het is ook mogelijk de door u gewenste leverdag aan te geven!

 • Druivenrank

  Druivenrank

  20/30cm Stamomtrek laag vertakt - Hoogte incl. pot 120cm - Pothoogte 40cm - Potdiameter 50cm

  € 135,00
    Bestellen
 • Druivenrank

  Druivenrank

  40/50cm Stamomtrek laag vertakt - Hoogte incl. pot 120cm - Pothoogte 50cm - Potdiameter 60cm

  € 195,00
    Bestellen
 • Druivenrank

  Druivenrank

  20/30cm Stamomtrek halfstam - Hoogte incl. pot 180cm - Pothoogte 40cm - Potdiameter 50cm

  € 195,00
    Bestellen
 • Druivenrank

  Druivenrank

  20/30cm Stamomtrek hoog vertakt - Hoogte incl. pot 260cm - Pothoogte 60cm - Potdiameter 75cm

  € 395,00
    Bestellen
 • Druivenrank

  Druivenrank

  30/40cm Stamomtrek hoog vertakt - Hoogte incl. pot 290cm - Pothoogte 80cm - Potdiameter 90cm

  € 639,00
    Bestellen
 • Druivenrank

  Druivenrank

  40/50cm Stamomtrek hoog vertakt - Hoogte incl. pot 290cm - Pothoogte 80cm - Potdiameter 100cm

  € 850,00
    Bestellen
 • Tijdelijk niet beschikbaar
  Druivenrank

  Druivenrank

  50/60cm Stamomtrek hoog vertakt - Hoogte incl. pot 290cm - Pothoogte 80cm - Potdiameter 100cm

  € 950,00
 • Druivenrank

  Druivenrank

  Leivorm halfstam 10/12cm stamomtrek - Afmetingen rek (bxh) 80x80cm - Stamhoogte 80cm - Potmaat 25 liter

  € 199,00
    Bestellen
 • Druivenrank

  Druivenrank

  Leivorm op pot - Afmetingen rek 120x80cm - Potmaat 30 liter

  € 165,00
    Bestellen
 • Druivenrank

  Druivenrank

  Leivorm op pot - Afmetingen rek 180x120cm - Potmaat 70 liter

  € 325,00
    Bestellen

Verzorgingsinstructie Druivenrank

Vitis vinifera

Waterhuishouding: Wanneer de druivenrank geplant is met hydrokorrels en mediterraan substraat, behoeft de druivenrank in het groeiseizoen (maart t/m oktober) 1 maal per week veel water! In de zomer kan dit bij droog en heet weer uitgebreid worden naar 2 maal per week. In de herfst is de watergift afhankelijk van de weersomstandigheden. Indien het veel regent behoeft de druivenrank geen water. Indien het lang droog is mag er in de herfst nog enkele malen water gegeven worden. Natuurlijk is het moeilijk te zeggen hoeveel water er gegeven moet worden omdat druivenranken in verschillende condities kunnen staan en er verschillende maatvoeringen druivenranken zijn. Het is dan ook aan te raden om regelmatig de kluit te controleren of deze voldoende vochtig is. Dit kunt u doen door enkele centimeters aan mediterraan substraat langs de kluit weg te halen. Wanneer de grond te droog is kunt u de watergift verhogen. Wanneer de druivenrank te weinig water krijgt gaat het blad hangen en krult het op. Houdt er ook rekening mee dat wanneer een druivenrank is aangeplant in een plantenbak, deze meer water nodig heeft dan in de volle grond.

Bemesting: De speciale mediterrane grond van de Olijfboomspecialist bevat voldoende voeding voor ca. 7 maanden (1 groeiseizoen). De volgende jaren kunt u de druivenrank voeden met speciale Osmocote voor mediterrane bomen. Deze mestkorrels zijn verkrijgbaar bij de Olijfboomspecialist. Voor de dosering kunt u de instructie hiervan raadplegen.

Snoeien: Het snoeien van druivenranken is heel eenvoudig. Snoei in de herfst de alle zijtakken van de hoofdtakken op twee ogen terug. Zo behoud de druivenrank een mooie en compacte kroon en stimuleer je de oogst. Als je een druivenrank als leivorm of klimplant hebt kun je de volledige kroon van de boom ca 30% terugsnoeien . Op deze manier wordt de druivenrank in de zomer een stuk voller. Indien gewenst mogen druivenranken gedurende de lente en zomer nog licht in vorm gesnoeid worden.

Ompotten: Wanneer u druivenranken in een pot of plantenbak heeft staan zal deze na een periode van 8 tot 10 jaar omgepot moeten worden. U kunt hiervoor dezelfde pot of plantenbak gebruiken. U dient de druivenrank uit de pot te halen. Hierna kunt u rondom 10 cm van de kluit af steken en de druivenrank opnieuw planten met hydrokorrels en mediterrane substraat.