Producten tonen


56 Producten

Olijfboom kopen

Wij vragen u deze tekst goed door te nemen voordat u het onderhoud van uw boom bestelt in onze online webshop!

Door het grote onderhoudsbestand van de Olijfboomspecialist wordt het onderhoud aan de geplaatste olijfbomen verwerkt via onze online webshop. Indien u het onderhoud door ons wilt laten uitvoeren, kunt u dit in onze webshop bestellen. Ook kunt u extra benodigdheden zoals voeding aan uw bestelling toevoegen. U kunt het onderhoud bij het afronden van de bestelling betalen via IDEAL, creditcard of Paypal. Mocht de betaling mislukken, dan ontvangt u automatisch van ons systeem een factuur met onze bankgegevens, zodat u per bank vooraf levering kunt betalen. 

De geplande onderhoudsdatum voor uw regio staat vermeld in de email die u van ons heeft ontvangen. Helaas is er geen mogelijkheid tot het wijzigen van deze datum omdat wij door de vele adressen de onderhoudsdata op postcodegebied inplannen. Doch om het onderhoud uit te voeren hoeft u zelf niet aanwezig te zijn. Wanneer wij toegang tot de boom hebben (vaak dus tot de tuin), kunnen wij het onderhoud evengoed uitvoeren. De kosten van het standaard onderhoud bedragen € 34,95 incl. 21% btw *. Let op: Deze kosten zijn per adres, en dus niet afhankelijk van het aantal bomen die u in uw tuin heeft staan!

 

Wat doet de olijfboomspecialist tijdens het standaard onderhoud van uw olijfboom:

- Wij spuiten uw olijfboom in met een spuitmiddel tegen bladschimmel en bladluis; dit voorkomt bladval in de winterperiode.

- In dit middel zit een bladvoeding verwerkt, die de conditie van het blad versterkt.

- Het spuitmiddel dat door de Olijfboomspecialist wordt gebruikt mag enkel gespoten worden door iemand met een spuitlicentie: u mag dit niet zelf toepassen.

- De boom wordt door de olijfboomspecialist nagekeken op eventuele ziektes en aandoeningen. Mocht er iets met uw boom aan de hand zijn, dan vertellen wij u dit indien u bij het onderhoud aanwezig bent. Bij afwezigheid stellen wij u telefonisch of per email op de hoogte, en zullen wij een behandelplan voor uw boom opstellen.

- U ontvangt (bij de prijs inbegrepen) een spuitmiddel in spuitflacon op biologische basis waarmee u de behandeling meerdere keren kunt herhalen. 

- Indien u meerdere olijfbomen heeft aangeschaft raden wij u aan 1 spuitflacon per boom extra te bestellen (zie producten webshop) aangezien u standaard 1 spuitflacon bij het onderhoud krijgt geleverd. 

 

Het kan echter zijn dat wij uw boom niet preventief kunnen behandelen tegen bladschimmel omdat:

- U zelf niet aanwezig kunt zijn en er geen toegang tot de tuin is.

- Het op het moment van onderhoud gaat regenen, of zal gaan regenen.

- Er een te grote zonintensiteit is op het moment van onderhoud.

- In dit geval laten wij een ander spuitmiddel achter dat u WEL zelf toe mag passen

 

Naast het standaard onderhoud zijn er nog een aantal andere producten die u kunt afnemen voor het onderhoud of de bescherming van uw boom:

 

Optie 1: Speciale langwerkende voeding voor uw mediterrane boom:

Het is aan te raden uw boom in het vroege voorjaar te bemesten met een speciale langwerkende voeding van de Olijfboomspecialist. Deze voeding werkt het gehele groeiseizoen (7 maanden).

Deze voeding is een mengsel van een speciale langwerkende osmocote voor mediterrane bomen (algemene voeding en groei) gemengd met een speciale Italiaanse organische meststof (voor een optimale bladkleur en bladweerstand).

Door deze voeding in het vroege voorjaar toe te passen zal uw boom er de gehele lente en zomer vol en gezond bij staan.

Er zijn 2 verschillende doseringen voeding: 500 gram en 1000 gram. Voor 90% van alle bomen is 500 gram voldoende voeding voor het hele groeiseizoen van 1 boom. Enkel voor 'regionale' olijfbomen (vanaf ca 700kg en een stamomtrek vanaf 100cm) is er 1000 gram nodig per boom.

Onze speciale voeding voor mediterrane bomen is ook uitstekend geschikt voor andere mediterrane bomen zoals vijgenbomen, druivenranken, steeneiken, kurkeiken etc.

 

Optie 2: TreeSafe: De professionele herbruikbare boomjas voor uw olijfboom bij vorst.

De olijfbomen van de Olijfboomspecialist zijn winterhard in onze klimaatzone. Maar soms kan het toch voorkomen dat het zo hard vriest dat olijfbomen (blad)schade op kunnen lopen. Om eventuele schade te voorkomen adviseren wij uw boom te beschermen met de TreeSafe boomjas vanaf -10 graden celcius.

Treesafe is hét professionele beschermingssysteem voor uw vorstgevoelige boom of plant. De boomjassen van Treesafe zijn gemaakt van het beste isolerende materiaal en speciaal ontwikkeld voor bescherming van bomen en planten. Ondanks de hoge isolatiefactor laat de treesafe boomjas licht en lucht door zodat de boom niet wordt afgesloten van de buitenlucht. De Treesafe boomjassen zijn voorzien van een degelijke rits zodat ze makkelijk kunnen worden toegepast. Bekijk ook onze instructievideo en toepassingsinstructie hoe de boomjas kan worden toegepast. 

De benodigde afmeting van de boomjas is afhankelijk van de omvang en hoogte van uw boom. Meet uw plant op en vergelijk deze met de maatvoeringen hieronder. Zorg ervoor dat de boomjas altijd ruim aan de maat is zodat de wortels ook beschermd worden. Om er zeker van te zijn dat de boomjas past kunt u het beste een TreeSafe boomjas bestellen die ca. 50cm breder is dan de breedte van de kroon en ca. 50cm langer is dan hoogte van uw boom.

 

Optie 3: Het TreeSafe Duo-Pakket: De profesionele herbruikbare boomjas voor uw olijfboom in combinatie met een warmteslang bij strenge vorst.

Bij strenge vorst kunt u de boomjas combineren met de Treesafe warmteslang met thermostaat. Deze thermostaat schakelt automatisch in en uit in wanneer het te koud wordt in de boomjas. Bekijk ook onze instructievideo en toepassingsinstructie hoe de warmteslang moet worden toegepast.

 

Optie 4: Potgrond voor mediterrane bomen.

Is het grondniveau van uw plantenbak nagezakt? Dan kunt u er een zak speciale potgrond voor mediterrane bomen (mediterraan substraat) bij bestellen om deze aan te vullen.

 

Bestelprocedure:

Indien u ook gebruik wilt maken van 1 van bovenstaande producten, dan kunt u bij het door u gewenste product klikken op 'Bestellen / Meer informatie', hierna klikt u op 'Bestellen'

Indien u nog meerdere producten wilt bestellen klikt u rechts bovenin op 'Stap terug'. Indien u geen verdere onderhoudsproducten wilt bestellen, klikt u op 'Afrekenen' en volgt u de 3 stappen om uw bestelling af te ronden.

Vergeet niet het standaard onderhoud bij uw onderhoudsproducten te bestellen, aangezien we anders niet langskomen voor het onderhoud!

Klik na elke stap op de groene knop 'Verder naar bestellen' om verder te gaan. U ontvangt na de bestelprocedure automatisch een factuur van de bestelling per E-mail. U kunt deze factuur tijdens de bestelprocedure betalen met IDEAL, creditcard of Paypal. Mocht de betaling mislukken, dan ontvangt u automatisch van ons systeem een factuur met onze bankgegevens, zodat u per bank vooraf levering kunt betalen.

 

Zijn er toch nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij willen u er wel op attenderen dat alle antwoorden up uw vragen in bovenstaande tekst staan vermeldt! Lees dus eerst bovenstaande tekst goed door alvorens u telefonisch contact met ons opneemt!

Met vriendelijke groet,

De Olijfboomspecialist

 

 • Jonge olijfboom kopen in een pot

  Olijfboom

  10/15cm Stamomtrek - Lage stam - Hoogte incl. pot 100cm - Pothoogte 30cm - Potdiameter 32cm

  € 69,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Tijdelijk niet beschikbaar
  Ollijfboom kopen met een hoge stam

  Olijfboom

  10/15cm Stamomtrek - Hoge stam - Hoogte incl. pot 180cm - Pothoogte 30cm - Potdiameter 36cm

  € 99,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Ollijfboom kopen met een lage stam

  Olijfboom

  15/20cm Stamomtrek - Lage stam - Hoogte incl. pot 160cm - Pothoogte 40cm - Potdiameter 45cm

  € 150,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom kopen met een hoge stam met een hoogte van 190cm

  Olijfboom

  15/20cm Stamomtrek - Hoge stam - Hoogte incl. pot 190cm - Pothoogte 40cm - Potdiameter 45cm

  € 160,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom kopen met een lage stam met een hoogte van 160cm

  Olijfboom

  20/30cm Stamomtrek - Lage stam - Hoogte incl. pot 160cm - Pothoogte 40cm - Potdiameter 45cm

  € 180,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom kopen met een hoge stam met een hoogte van 230cm

  Olijfboom

  20/30 cm Stamomtrek- Hoge stam - Hoogte incl. pot 230cm - Pothoogte 45cm - Potdiameter 55cm

  € 220,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom kopen met een lage stam met een hoogte van 180cm

  Olijfboom

  30/40cm Stamomtrek - Lage stam - Hoogte incl. pot 180cm - Pothoogte 50cm - Potdiameter 55cm

  € 250,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom kopen met een hoge stam met een hoogte van 250cm

  Olijfboom

  30/40cm Stamomtrek - Hoge stam - Hoogte incl. pot 250cm - Pothoogte 50cm - Potdiameter 60cm

  € 280,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom grillige vorm

  Olijfboom grillige vorm

  30/40cm Stamomtrek - Lage stam - Hoogte incl. pot 200cm - Pothoogte 50cm - Potdiameter 65cm

  € 300,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom grillige vorm

  Olijfboom grillige vorm

  30/40cm Stamomtrek - Hoge stam - Hoogte incl. pot 220cm - Pothoogte 50cm - Potdiameter 65cm

  € 300,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom kopen met een lage stam met een hoogte van 200cm

  Olijfboom grillige vorm (Bestseller!)

  40/50cm Stamomtrek - Lage stam - Hoogte incl. pot 200cm - Pothoogte 50cm - Potdiameter 65cm

  € 330,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Grillige olijfboom kopen met een hoogte van 250cm

  Olijfboom grillige vorm

  40/50cm Stamomtrek - Hoge stam - Hoogte incl. pot 250cm - Pothoogte 50cm - Potdiameter 65cm

  € 350,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Ollijfboom grillige vorm kopen met een lage stam van 200cm

  Olijfboom grillige vorm

  50/60cm Stamomtrek - Lage stam - Hoogte incl. pot 200cm - Pothoogte 50cm - Potdiameter 65cm

  € 360,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom grillige vorm kopen met een hoogte van 250cm

  Olijfboom grillige vorm

  50/60cm Stamomtrek - Hoge stam - Hoogte incl. pot 250cm - Pothoogte 50cm - Potdiameter 65cm

  € 390,00
    Bestellen | Meer informatie
 • In prijs verlaagd
  Olijfboom bonsai met een hoogte van 190cm

  Olijfboom Bonsai

  40/60cm Stamomtrek - Hoogte incl. pot 190cm - Pothoogte 50cm - Potdiameter 65cm

  € 359,00 € 399,00
    Bestellen | Meer informatie
 • In prijs verlaagd
  Olijfboom bonsai met een hoogte van 230cm

  Olijfboom Bonsai (Bestseller!)

  60/80cm Stamomtrek - Hoogte incl. pot 210cm - Pothoogte 55cm - Potdiameter 70cm

  € 399,00 € 499,00
    Bestellen | Meer informatie
 • In prijs verlaagd
  Olijfboom bonsai met een hoogte van 230cm

  Olijfboom Bonsai

  80/100cm Stamomtrek - Hoogte incl. pot 230cm - Pothoogte 55cm - Potdiameter 70cm

  € 499,00 € 599,00
    Bestellen | Meer informatie
 • In prijs verlaagd
  Olijfboom bonsai met een hoogte van 230cm

  Olijfboom Bonsai

  100/120cm Stamomtrek - Hoogte incl. pot 230cm - Pothoogte 60cm - Potdiameter 100cm

  € 599,00 € 699,00
    Bestellen | Meer informatie
 • In prijs verlaagd
  Olijfboom bonsai met een hoogte van 230cm

  Olijfboom Bonsai

  120/140cm Stamomtrek - Hoogte incl. pot 230cm - Pothoogte 60cm - Potdiameter 110cm

  € 699,00 € 799,00
    Bestellen | Meer informatie
 • In prijs verlaagd
  Olijfboom bonsai met een hoogte van 230cm

  Olijfboom Bonsai

  140/160cm Stamomtrek - Hoogte incl. pot 230cm - Pothoogte 60cm - Potdiameter 110cm

  € 799,00 € 899,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Prijs op aanvraag
  Olijfboom bonsai leverbaar in grotere maten tot 500cm

  Olijfboom Bonsai

  Grotere maten bonsai olijfbomen t/m 500cm stamomtrek leverbaar op aanvraag! Neem contact met ons op!

  Prijs op aanvraag
  Meer informatie
 • Prijs op aanvraag
  Olijfboom bonsai met 2 stammen kopen

  Olijfboom Bonsai met 2 stammen

  In verschillende maatvoeringen leverbaar. Neem contact met ons op!

  Prijs op aanvraag
  Meer informatie
 • Prijs op aanvraag
  Olijfboom bonsai met 3 stammen zonder pot

  Olijfboom Bonsai met 3 stammen

  In verschillende maatvoeringen leverbaar. Neem contact met ons op!

  Prijs op aanvraag
  Meer informatie
 • Olijfboom uit Pyreneeën regio. Full size kopen

  Olijfboom Regional Full-size uit Pyreneeën (Bestseller!)

  40/60cm Stamomtrek - Hoge stam - Hoogte incl. pot 330cm - Pothoogte 55cm - Potdiameter 70cm

  € 690,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom regional uit Pyreneeën in een pot met een stamomtrek van 60 tot 80cm

  Olijfboom Regional Full-size uit Pyreneeën

  60/80cm Stamomtrek - Potmaat 500 liter

  € 850,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom regional uit Pyreneeën in een pot met een stamomtrek van 80 tot 100cm

  Olijfboom Regional Full-size uit Pyreneeën

  80/100cm Stamomtrek - Potmaat 500 liter

  € 1.000,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom regional uit Pyreneeën zonder pot met een stamomtrek van 100 tot 120cm

  Olijfboom Regional Full-size uit Pyreneeën

  100/120cm stamomtrek - Potmaat 750 liter

  € 1.200,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom regional uit Pyreneeën zonder pot met een stamomtrek van 120 tot 140cm

  Olijfboom Regional Full-size uit Pyreneeën

  120/140cm stamomtrek - Potmaat 750 liter

  € 1.400,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom regional uit Pyreneeën zonder pot met een stamomtrek van 140 tot 160cm

  Olijfboom Regional Full-size uit Pyreneeën

  140/160cm stamomtrek - Potmaat 1000 liter

  € 1.600,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom regional uit Pyreneeën zonder pot met een stamomtrek van 160 tot 180cm

  Olijfboom Regional Full-size uit Pyreneeën

  160/180cm stamomtrek - Potmaat 1000 liter

  € 1.800,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom regional uit Pyreneeën zonder pot met een stamomtrek van 180 tot 200cm

  Olijfboom Regional Full-size uit Pyreneeën

  180/200cm stamomtrek - Potmaat 1500 liter

  € 2.000,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom regional uit Pyreneeën zonder pot met een stamomtrek van 200 tot 220cm

  Olijfboom Regional Full-size uit Pyreneeën

  200/220cm stamomtrek - Potmaat 1500 liter

  € 2.400,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom regional uit Pyreneeën zonder pot met een stamomtrek van 220 tot 240cm

  Olijfboom Regional Full-size uit Pyreneeën

  220/240cm stamomtrek - Potmaat 2000 liter

  € 2.800,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Prijs op aanvraag
  Olijfboom regional uit Pyreneeën zonder pot circa 500 tot 550 jaar oud

  Olijfboom Regional Full-size uit Pyreneeën

  Leeftijd: ca. 500/550 jaar Gewicht: ca. 9.000kg

  Prijs op aanvraag
  Meer informatie
 • Prijs op aanvraag
  Olijfboom regional uit Pyreneeën zonder pot circa 600 tot 650 jaar oud

  Olijfboom Regional Full-size uit Pyreneeën

  Leeftijd: ca. 600/650 jaar Gewicht: ca.10.000kg

  Prijs op aanvraag
  Meer informatie
 • Prijs op aanvraag
  Olijfboom regional uit Pyreneeën zonder pot circa 700 tot 750 jaar oud

  Olijfboom Regional Full-size uit Pyreneeën

  Leeftijd: ca. 700/750 jaar Gewicht: ca.11.000kg

  Prijs op aanvraag
  Meer informatie
 • Prijs op aanvraag
  Olijfboom regional uit Pyreneeën zonder pot circa 800 tot 850 jaar oud

  Olijfboom Regional Full-size uit Pyreneeën

  Leeftijd: ca. 800/850 jaar Gewicht: ca.12.000kg

  Prijs op aanvraag
  Meer informatie
 • Prijs op aanvraag
  Olijfboom regional uit Pyreneeën zonder pot circa 900 tot 950 jaar oud

  Olijfboom Regional Full-size uit Pyreneeën

  Leeftijd: ca. 900/950 jaar Gewicht: ca.14.000kg

  Prijs op aanvraag
  Meer informatie
 • Tijdelijk niet beschikbaar
  Olijfboom forma toscana in een pot met een stamomtrek van 10 tot 15

  Olijfboom Forma Toscana

  10/15cm Stamomtrek - Hoogte incl. pot 170cm - Pothoogte 38cm - Potdiameter 40cm

  € 160,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom forma toscana in een pot met een stamomtrek van 15 tot 20cm

  Olijfboom Forma Toscana

  15/20cm Stamomtrek - Hoogte incl. pot 230cm - Pothoogte 50cm - Potdiameter 55cm

  € 270,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom forma toscana in een pot met een stamomtrek van 20 tot 25cm

  Olijfboom Forma Toscana

  20/25cm Stamomtrek - Hoogte incl. pot 270cm - Pothoogte 55cm - Potdiameter 60cm

  € 595,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Circa 2 weken levertijd
  Olijfbomen bestellen Forma Toscana in pot

  Olijfboom Forma Toscana

  25/30cm Stamomtrek - Hoogte incl. pot 290cm - Pothoogte 60cm - Potdiameter 65cm

  € 895,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom Forma Toscana bestellen in pot

  Olijfboom Forma Toscana

  35/40cm Stamomtrek - Hoogte incl. pot 310cm - Pothoogte 60cm - Potdiameter 90cm

  € 1.138,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Forma Toscana olijfbomen kopen in pot

  Olijfboom Forma Toscana

  80/100cm Stamomtrek - Hoogte incl. pot 450cm - Pothoogte 80cm - Potdiameter 120cm

  € 2.975,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Italiaanse meerstammige olijfboom kopen in pot

  Olijfboom Forma Toscana

  Meerstammig met paraplukroon 125/150cm hoogte - Potmaat 70 liter

  € 295,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Circa 2 weken levertijd
  Meerstammige olijfboom Forma Toscana in pot

  Olijfboom Forma Toscana

  Meerstammig - Hoogte incl. pot 350cm - Pothoogte 60cm - Potdiameter 65cm

  € 670,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Italiaanse olijfboom kopen in pot

  Olijfboom Forma Toscana Pom-Pom

  Hoogte incl. pot 225cm - Pothoogte 50cm - Potdiameter 60cm

  € 390,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Pom Pom olijfboom in pot bestellen

  Olijfboom Pom-Pom

  20/30 cm Stamomtrek - Hoogte incl. pot 150cm - Pothoogte 45cm - Potdiameter 55cm

  € 325,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Tijdelijk niet beschikbaar
  Winterharde olijfboom bestellen in pot

  Olijfboom Pom-Pom

  30/40 cm Stamomtrek - Hoogte incl. pot 170cm - Pothoogte 45cm - Potdiameter 55cm

  € 490,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Winterharde olijfboom kopen in pot

  Olijfboom Pom-Pom

  40/50cm Stamomtrek - Hoogte incl. pot 220cm - Pothoogte 55cm - Potdiameter 90cm

  € 720,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olea winterharde olijfbomen kopen

  Olijfboom Pom-Pom

  50/60cm Stamomtrek - Hoogte incl. pot 220cm - Pothoogte 55cm - Potdiameter 90cm

  € 890,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olijfboom pom-pom bestellen met een hoogte van 280cm

  Olijfboom Pom-Pom

  60/70cm Stamomtrek - Hoogte incl. pot 280cm - Pothoogte 65cm - Potdiameter 120cm

  € 1.080,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Winterharde Olea europaea olijfboom kopen

  Olijfboom Pom-Pom

  70/80cm Stamomtrek - Hoogte incl. pot 280cm - Pothoogte 65cm - Potdiameter 120cm

  € 1.950,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Olea Olijfbomen winterhard kopen

  Olijfboom Pom-Pom

  80/90cm Stamomtrek - Hoogte incl. pot 320cm - Pothoogte 70cm - Potdiameter 130cm

  € 2.275,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Circa 2 weken levertijd
  Winterharde Pom Pom Olijfboom kopen

  Olijfboom Pom-Pom

  90/100cm Stamomtrek - Hoogte incl. pot 350cm - Pothoogte 75cm - Potdiameter 150cm

  € 2.600,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Prijs op aanvraag
  Olijfbomen in verschillende maten beschikbaar

  Olijfboom

  Andere maat olijfboom? Neem contact met ons op!

  Prijs op aanvraag
  Meer informatie