Producten tonen


17 Producten

Jaarlijks onderhoud kopen

Wij vragen u deze tekst goed door te nemen alvorens u het onderhoud van uw boom bestelt in onze online webshop!

Door het grote onderhoudsbestand van de Olijfboomspecialist wordt het onderhoud aan de geplaatste olijfbomen verwerkt via onze online webshop. Indien u ons onderhoud wilt laten uitvoeren, kunt u dit in onze webshop bestellen. Ook kunt u aangeven of u extra benodigdheden zoals voeding wilt bestellen. Om administratieve redenen kunt u het onderhoud alleen betalen via IDEAL, creditcard en Paypal bij het afronden van de bestelling. Mocht de betaling mislukken, dan ontvangt u automatisch van ons systeem een factuur met onze bankgegevens, zodat u per bank vooraf levering kunt betalen. 

De geplande onderhoudsdatum voor uw regio staat vermeld in de email die u van ons heeft ontvangen. Helaas is er geen mogelijkheid tot het wijzigen van deze datum omdat wij door de vele adressen de onderhoudsdata op postcodegebied inplannen. Doch om het onderhoud uit te voeren hoeft u zelf niet aanwezig te zijn. Wanneer wij toegang tot de boom hebben (vaak dus tot de tuin), kunnen wij het onderhoud evengoed uitvoeren. De kosten van het standaard onderhoud bedragen € 34,95 incl. 21% btw *. Let op: Deze kosten per adres, en dus niet afhankelijk van het aantal bomen die u in uw tuin heeft staan!

 * Het tarief voor standaard onderhoud is dit jaar gestegen van € 29,95 naar € 34,95 wegens stijging in brandstof- en grondstofkosten.

 

Wat doet de olijfboomspecialist tijdens het standaard onderhoud van uw olijfboom:

- Wij spuiten uw olijfboom in met een spuitmiddel tegen bladschimmel en bladluis; dit voorkomt bladval in de winterperiode.

- In dit middel zit een bladvoeding verwerkt, die de conditie van het blad versterkt.

- Het spuitmiddel dat door de Olijfboomspecialist wordt gebruikt mag enkel gespoten worden door iemand met een spuitlicentie: u mag dit niet zelf toepassen.

- De boom wordt door de olijfboomspecialist nagekeken op eventuele ziektes en aandoeningen. Mocht er iets met uw boom aan de hand zijn, dan vertellen wij u dit indien u bij het onderhoud aanwezig bent. Bij afwezigheid stellen wij u telefonisch of per email op de hoogte, en zullen wij een behandelplan voor uw boom opstellen.

- U ontvangt (bij de prijs inbegrepen) een spuitmiddel in spuitflacon op biologische basis waarmee u de behandeling meerdere keren kunt herhalen. 

- Indien u meerdere olijfbomen heeft aangeschaft raden wij u aan 1 spuitflacon per boom extra te bestellen (zie producten webshop) aangezien u standaard 1 spuitflacon bij het onderhoud krijgt geleverd. 

 

Het kan echter zijn dat wij uw boom niet preventief kunnen behandelen tegen bladschimmel omdat:

- U zelf niet aanwezig kunt zijn en er geen toegang tot de tuin is.

- Het op het moment van onderhoud gaat regenen, of zal gaan regenen.

- Er een te grote zonintensiteit is op het moment van onderhoud.

- In dit geval laten wij een ander en biologisch spuitmiddel achter dat u WEL zelf toe mag passen

 

Bestelprodure standaard onderhoud:

Indien u gebruik wilt maken van het standaard onderhoud, kunt u in onderstaande bestellijst bij 'Standaard onderhoud' klikken op 'Bestellen / Meer informatie', hierna klikt u op 'Bestellen'.

Indien u nog meerdere producten wilt bestellen (zoals voeding, beschermingspakket etc.) klikt u rechts bovenin op 'Stap terug'. Indien u geen verdere onderhoudsproducten wilt bestellen, klikt u op 'Afrekenen' en volgt u de 3 stappen om uw bestelling af te ronden.

 

Speciale langwerkende voeding voor uw mediterrane boom:

Het is aan te raden uw boom in het vroege voorjaar te bemesten met een speciale langwerkende voeding van de Olijfboomspecialist. Deze voeding werkt het gehele groeiseizoen (7 maanden).

Deze voeding is een mengsel van een speciale langwerkende osmocote voor mediterrane bomen (algemene voeding en groei) gemengd met een speciale Italiaanse organische meststof (voor een optimale bladkleur en bladweerstand).

Door deze voeding in het vroege voorjaar toe te passen zal uw boom er de gehele lente en zomer vol en gezond bij staan.

Er zijn 2 verschillende doseringen voeding: 500 gram en 1000 gram. Voor 90% van alle bomen is 500 gram voldoende voeding voor het hele groeiseizoen van 1 boom. Enkel voor 'regionale' olijfbomen (vanaf ca 700kg en een stamomtrek vanaf 100cm) is er 1000 gram nodig per boom.

Onze speciale voeding voor mediterrane bomen is ook uitstekend geschikt voor andere mediterrane bomen zoals vijgenbomen, druivenranken, steeneiken, kurkeiken etc.

 

Totaal beschermingspakket inclusief voorjaarsvoeding voor uw olijfboom:

Om uw olijfboom optimaal te beschermen tegen eventuele extreme weersomstandigheden raden wij u het totaal winterpakket aan. Dit pakket is elk jaar te hergebruiken met uitzondering van de voeding. De afgelopen decennia hebben zich wel eens extreme weersomstandigheden voorgedaan welke niet thuishoren in onze klimaatzone. Hierdoor kunnen bomen en planten schade oplopen of zelfs afsterven wanneer deze niet op een juiste manier worden beschermd tegen deze extremen.

Bij normale vorsttemperaturen behorende bij klimaatzone 8 is het overigens niet nodig een olijfboom te beschermen, maar jammergenoeg is het weer niet te voorspellen waardoor wij u liever het zekere voor het onzekere laten nemen.

Het totaal beschermingspakket bevat de volgende inhoud:

- Fleecedoek voor bescherming van uw olijfboom tegen vorst. *

- Warmteslang met thermostaat voor bescherming van uw olijfboom tegen vorst. *

- Speciale langwerkende voeding voor een optimale groei en conditie van uw olijfboom.

- 3 gebruiksinstructies voor het fleecedoek, de warmteslang en de voeding. 

 

* De warmteslang zal eerst om de boom heen gewikkeld dienen te worden. Hier kan het doek overheen geplaatst worden. Indien het door extreme vorst te koud wordt in het fleecedoek, zal de warmteslang de boom in het doek bijverwarmen. Hierdoor onstaat een microklimaat in het doek zodat schade aan de boom voorkomen wordt. De warmteslang zal door zijn ingebouwde thermostaat enkel in werking treden wanneer de temperatuur te ver daalt, hierdoor is deze slang zuinig in stroomverbruik. Het speciale doek + slang is in enkele minuten aan te brengen, waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is.

Aangezien wij zeer te spreken zijn over de werking van dit totaalpakket, zouden wij u aan willen raden dit totaalpakket aan te schaffen. Indien dit extreme weer aankomende jaren uitblijft kan het zijn dat bescherming van uw olijfboom uberhaupt niet nodig is, maar dit is uiteraard niet van tevoren te voorspellen. Om de prijs van dit pakket te drukken hanteren wij een pakketkorting van 20% op de gehele inhoud.

De grote van uw pakket is afhankelijk van het formaat van uw olijfboom, en 1 pakket is toepasbaar op 1 olijfboom:

 

Totaalpakket 1: Olea europea "Lessini" (of vergelijkbaar) 15 t/m 30cm stamomtrek

30m2 fleecedoek, 6m warmteslang, 500ml mediterrane voeding, 3 gebruiksinstructies

 

Totaalpakket 2: Olea europea "Lessini" en "Bonsai" (of vergelijkbaar) 30 t/m 160cm stamomtrek

50m2 fleecedoek, 10m warmteslang, 500ml mediterrane voeding, 3 gebruiksinstructies

 

Totaalpakket 3: Olea europea "Regional" (of vergelijkbaar) 70 t/m 100 cm stamomtrek

140m2 fleecedoek, 14m warmteslang, 1000ml mediterrane voeding, 3 gebruiksinstructies

 

Totaalpakket 4: Olea europea "Regional" (of vergelijkbaar) 100 t/m 200cm stamomtrek

200m2 fleecedoek, 22m warmteslang, 1000ml mediterrane voeding, 3 gebruiksinstructies

 

Weet u ondanks onze uitleg niet welk product bij uw boom past? probeer dan eerst uw boom te vergelijken met olijfbomen in ons assortiment door HIER te klikken.

 

Wilt u enkel een fleecedoek of warmteslang los bestellen?

Deze artikelen staan ook in onderstaand assortiment vermeld, zodat u deze los kunt bestellen! Onder elk artikel staat op welke boom deze is toe te passen.

 

Is het grondniveau van uw plantenbak nagezakt?

Dan kunt u er een zak speciale potgrond voor mediterrane bomen (mediterraan substraat) bij bestellen om deze aan te vullen.

 

Bestelprocedure voeding, totaal beschermingspakket, fleecedoek of warmteslang:

Indien u ook gebruik wilt maken van 1 van bovenstaande producten, dan kunt u bij het door u gewenste product klikken op 'Bestellen / Meer informatie', hierna klikt u op 'Bestellen'

Indien u nog meerdere producten wilt bestellen klikt u rechts bovenin op 'Stap terug'. Indien u geen verdere onderhoudsproducten wilt bestellen, klikt u op 'Afrekenen' en volgt u de 3 stappen om uw bestelling af te ronden.

Vergeet niet het standaard onderhoud bij uw onderhoudsproducten te bestellen, aangezien we anders niet langskomen voor het onderhoud!

Klik na elke stap op de groene knop 'Verder naar bestellen' om verder te gaan. U ontvangt na de bestelprocedure automatisch een factuur van de bestelling per E-mail. U kunt deze factuur tijdens de bestelprocedure betalen met IDEAL, creditcard of Paypal. Mocht de betaling mislukken, dan ontvangt u automatisch van ons systeem een factuur met onze bankgegevens, zodat u per bank vooraf levering kunt betalen.

 

Zijn er toch nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij willen u er wel op attenderen dat alle antwoorden up uw vragen in bovenstaande tekst staan vermeldt! Lees dus eerst bovenstaande tekst goed door alvorens u telefonisch contact met ons opneemt!

Met vriendelijke groet,

De Olijfboomspecialist

 

 • Standaard onderhoud

  Standaard onderhoud

  Controle olijfboom + spuitbehandeling tegen bladschimmel + bladvoeding

  € 34,95
    Bestellen | Meer informatie
 • 500 gram langwerkende voeding voor uw olijfboom

  500 gram langwerkende voeding voor uw olijfboom

  Toepassing: Olea europea “Lessini en Bonsai” 15 t/m 160cm stamomtrek

  € 17,85
    Bestellen | Meer informatie
 • 1000 gram langwerkende voeding voor uw olijfboom

  1000 gram langwerkende voeding voor uw olijfboom

  Toepassing: Olea europea “Regional” 100 t/m 280cm stamomtrek

  € 35,70
    Bestellen | Meer informatie
 • Spuitmiddel tegen bladschimmel incl. bladvoeding

  Spuitmiddel tegen bladschimmel incl. bladvoeding

  Voor een optimale preventieve behandeling tegen bladschimmel (vernieuwde samenstelling)

  € 9,75
    Bestellen | Meer informatie
 • In prijs verlaagd
  Totaalpakket 1: Olea europea "Lessini" 15 t/m 30cm stamomtrek

  Totaalpakket 1: Olea europea "Lessini" 15 t/m 30cm stamomtrek

  30m2 fleecedoek, 6m warmteslang, 500ml mediterrane voeding, spuitmiddel tegen bladschimmel, 3 gebruiksinstructies

  € 98,00 € 107,75
    Bestellen | Meer informatie
 • In prijs verlaagd
  Totaalpakket 2: Olea europea "Lessini" en "Bonsai" 30 t/m 160cm stamomtrek

  Totaalpakket 2: Olea europea "Lessini" en "Bonsai" 30 t/m 160cm stamomtrek

  50m2 fleecedoek, 10m warmteslang, 500ml mediterrane voeding, spuitmiddel tegen bladschimmel, 3 gebruiksinstructies

  € 119,00 € 142,85
    Bestellen | Meer informatie
 • In prijs verlaagd
  Totaalpakket 3: Olea europea "Regional" 70 t/m 100 cm stamomtrek

  Totaalpakket 3: Olea europea "Regional" 70 t/m 100 cm stamomtrek

  140m2 fleecedoek, 14m warmteslang, 1000ml mediterrane voeding, spuitmiddel tegen bladschimmel, 3 gebruiksinstructies

  € 198,00 € 233,70
    Bestellen | Meer informatie
 • In prijs verlaagd
  Totaalpakket 4: Olea europea "Regional" 100 t/m 200cm stamomtrek

  Totaalpakket 4: Olea europea "Regional" 100 t/m 200cm stamomtrek

  200m2 fleecedoek, 22m warmteslang, 1000ml mediterrane voeding, spuitmiddel tegen bladschimmel, 3 gebruiksinstructies

  € 229,00 € 273,00
    Bestellen | Meer informatie
 • 30m2 Fleecedoek

  30m2 Fleecedoek

  Toepassing: Olea europea “Lessini” 15 t/m 30cm stamomtrek

  € 30,00
    Bestellen | Meer informatie
 • 50m2 Fleecedoek

  50m2 Fleecedoek

  Toepassing: Olea europea “Lessini” en “Bonsai” 30 t/m 160cm stamomtrek

  € 45,00
    Bestellen | Meer informatie
 • 140m2 Fleecedoek

  140m2 Fleecedoek

  Toepassing: Olea europea “Regional” 70 t/m 100cm stamomtrek

  € 98,00
    Bestellen | Meer informatie
 • 200m2 Fleecedoek

  200m2 Fleecedoek

  Toepassing: Olea europea “Regional” 100 t/m 280cm stamomtrek

  € 118,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Warmteslang 6 meter

  Warmteslang 6 meter

  Toepassing: Olea europea “Lessini” 15 t/m 30cm stamomtrek

  € 60,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Warmteslang 10 meter

  Warmteslang 10 meter

  Toepassing: Olea europea “Lessini” en “Bonsai” 30 t/m 160cm stamomtrek

  € 80,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Warmteslang 14 meter

  Warmteslang 14 meter

  Toepassing: Olea europea “Regional” 70 t/m 100cm stamomtrek

  € 100,00
    Bestellen | Meer informatie
 • Warmteslang 22 meter

  Warmteslang 22 meter

  Toepassing: Olea europea “Regional” 100 t/m 280cm stamomtrek

  € 120,00
    Bestellen | Meer informatie
 • 50 literzak mediterraan substraat

  50 literzak mediterraan substraat

  Voor b.v. het navullen van uw plantenbak

  € 10,00
    Bestellen | Meer informatie