Producten tonen


16 Producten

Jaarlijks onderhoud kopen

Wij vragen u deze tekst goed door te nemen voordat u het onderhoud van uw boom bestelt in onze online webshop!

Door het grote onderhoudsbestand van de Olijfboomspecialist wordt het onderhoud aan de geplaatste olijfbomen verwerkt via onze online webshop. Indien u het onderhoud door ons wilt laten uitvoeren, kunt u dit in onze webshop bestellen. Ook kunt u extra benodigdheden zoals voeding aan uw bestelling toevoegen. U kunt het onderhoud bij het afronden van de bestelling betalen via IDEAL, creditcard of Paypal. Mocht de betaling mislukken, dan ontvangt u automatisch van ons systeem een factuur met onze bankgegevens, zodat u per bank vooraf de geplande datum kunt betalen. 

De geplande onderhoudsdatum voor uw regio staat vermeld in de email die u van ons heeft ontvangen. Helaas is er geen mogelijkheid tot het wijzigen van deze datum omdat wij door de vele adressen de onderhoudsdata op postcodegebied inplannen. Doch om het onderhoud uit te voeren hoeft u zelf niet aanwezig te zijn. Wanneer wij toegang tot de boom hebben (vaak dus tot de tuin), kunnen wij het onderhoud evengoed uitvoeren. De kosten van het standaard onderhoud bedragen € 37,95 incl. 21% btw *. Let op: Deze kosten zijn per adres, en dus niet afhankelijk van het aantal bomen die u in uw tuin heeft staan!

 

Wat doet de Olijfboomspecialist tijdens het standaard onderhoud van uw olijfboom:

- Wij spuiten uw olijfboom in met een spuitmiddel tegen bladschimmel en bladluis; dit voorkomt bladval in de winterperiode.

- In dit middel zit een bladvoeding verwerkt, die de conditie van het blad versterkt.

- Het spuitmiddel dat door de Olijfboomspecialist wordt gebruikt mag enkel gespoten worden door iemand met een spuitlicentie: u mag dit niet zelf toepassen.

- De boom wordt door de Olijfboomspecialist nagekeken op eventuele ziektes en aandoeningen. Mocht er iets met uw boom aan de hand zijn, dan vertellen wij u dit indien u bij het onderhoud aanwezig bent. Bij afwezigheid stellen wij u telefonisch of per email op de hoogte, en zullen wij een behandelplan voor uw boom opstellen.

- U ontvangt (bij de prijs inbegrepen) een spuitmiddel in spuitflacon op biologische basis waarmee u de behandeling meerdere keren kunt herhalen. 

- Indien u meerdere olijfbomen heeft aangeschaft raden wij u aan 1 spuitflacon per boom extra te bestellen (zie producten webshop) aangezien u standaard 1 spuitflacon bij het onderhoud krijgt geleverd. 

 

Het kan echter zijn dat wij uw boom niet preventief kunnen behandelen tegen bladschimmel omdat:

- U zelf niet aanwezig kunt zijn en er geen toegang tot de tuin is.

- Het op het moment van onderhoud gaat regenen, of zal gaan regenen.

- Er een te grote zonintensiteit is op het moment van onderhoud.

- In dit geval laten wij een ander spuitmiddel achter dat u WEL zelf toe mag passen

 

Naast het standaard onderhoud zijn er nog een aantal andere producten die u kunt afnemen voor het onderhoud of de bescherming van uw boom:

 

Optie 1: Speciale langwerkende voeding voor uw mediterrane boom:

Het is aan te raden uw boom in het vroege voorjaar te bemesten met een speciale langwerkende voeding van de Olijfboomspecialist. Deze voeding werkt het gehele groeiseizoen (7 maanden).

Deze voeding is een mengsel van een speciale langwerkende osmocote voor mediterrane bomen (algemene voeding en groei) gemengd met een speciale Italiaanse organische meststof (voor een optimale bladkleur en bladweerstand).

Door deze voeding in het vroege voorjaar toe te passen zal uw boom er de gehele lente en zomer vol en gezond bij staan.

Er zijn 2 verschillende doseringen voeding: 500 gram en 1000 gram. Voor 90% van alle bomen is 500 gram voldoende voeding voor het hele groeiseizoen van 1 boom. Enkel voor 'Regionale' olijfbomen (vanaf ca 700kg en een stamomtrek vanaf 100cm) is er 1000 gram nodig per boom.

Onze speciale voeding voor mediterrane bomen is ook uitstekend geschikt voor andere mediterrane bomen zoals vijgenbomen, druivenranken, steeneiken, kurkeiken etc.

 

Optie 2: TreeSafe: De professionele herbruikbare boomjas voor uw olijfboom bij vorst.

De olijfbomen van de Olijfboomspecialist zijn winterhard in onze klimaatzone. Maar soms kan het toch voorkomen dat het zo hard vriest dat olijfbomen (blad)schade op kunnen lopen. Om eventuele schade te voorkomen adviseren wij uw boom te beschermen met de TreeSafe boomjas vanaf -10 graden celcius.

TreeSafe is hét professionele beschermingssysteem voor uw vorstgevoelige boom of plant. De boomjassen van TreeSafe zijn gemaakt van het beste isolerende materiaal en speciaal ontwikkeld voor bescherming van bomen en planten. Ondanks de hoge isolatiefactor laat de TreeSafe boomjas licht en lucht door zodat de boom niet wordt afgesloten van de buitenlucht. De TreeSafe boomjassen zijn voorzien van een degelijke rits zodat ze makkelijk kunnen worden toegepast. Bekijk ook onze instructievideo en toepassingsinstructie hoe de boomjas kan worden toegepast. 

De benodigde afmeting van de boomjas is afhankelijk van de omvang en hoogte van uw boom. Meet uw plant op en vergelijk deze met de maatvoeringen hieronder. Zorg ervoor dat de boomjas altijd ruim aan de maat is zodat de wortels ook beschermd worden. Om er zeker van te zijn dat de boomjas past kunt u het beste een TreeSafe boomjas bestellen die ca. 50cm breder is dan de breedte van de kroon en ca. 50cm langer is dan hoogte van uw boom.

 

Optie 3: Het TreeSafe Duo-Pakket: De profesionele herbruikbare boomjas voor uw olijfboom in combinatie met een warmteslang bij strenge vorst.

Bij strenge vorst kunt u de boomjas combineren met de TreeSafe warmteslang met thermostaat. Deze thermostaat schakelt automatisch in en uit in wanneer het te koud wordt in de boomjas. Bekijk ook onze instructievideo en toepassingsinstructie hoe de warmteslang moet worden toegepast.

 

Optie 4: Potgrond voor mediterrane bomen.

Is het grondniveau van uw plantenbak nagezakt? Dan kunt u er een zak speciale potgrond voor mediterrane bomen (mediterraan substraat) bij bestellen om deze aan te vullen.

 

Optie 5: Biologisch bestrijdingsmiddel tegen wolluis.

Heeft u in de lente of zomer wel eens een witte ‘pluizige’ afzetting op uw boom gehad? Dit is wolluis: een luizensoort die vaak voorkomt in de tuin. U kunt de wolluis met dit middel bestrijden.

 

Bestelprocedure:

Indien u ook gebruik wilt maken van 1 van bovenstaande producten, dan kunt u bij het door u gewenste product klikken op 'Bestellen / Meer informatie', hierna klikt u op 'Bestellen'

Indien u nog meerdere producten wilt bestellen klikt u rechts bovenin op 'Stap terug'. Indien u geen verdere onderhoudsproducten wilt bestellen, klikt u op 'Afrekenen' en volgt u de 3 stappen om uw bestelling af te ronden.

Vergeet niet het standaard onderhoud bij uw onderhoudsproducten te bestellen, aangezien we anders niet langskomen voor het onderhoud!

Klik na elke stap op de groene knop 'Verder naar bestellen' om verder te gaan. U ontvangt na de bestelprocedure automatisch een factuur van de bestelling per E-mail. U kunt deze factuur tijdens de bestelprocedure betalen met IDEAL, creditcard of Paypal. Mocht de betaling mislukken, dan ontvangt u automatisch van ons systeem een factuur met onze bankgegevens, zodat u per bank vooraf de geplande datum kunt betalen.

 

Zijn er toch nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij willen u er wel op attenderen dat alle antwoorden up uw vragen in bovenstaande tekst staan vermeldt! Lees dus eerst bovenstaande tekst goed door alvorens u telefonisch contact met ons opneemt!

Met vriendelijke groet,

De Olijfboomspecialist

 

 • Standaard onderhoud

  Standaard onderhoud

  Controle olijfboom + spuitbehandeling tegen bladschimmel + bladvoeding

  € 37,95
    Bestellen
 • 500 gram langwerkende voeding voor uw olijfboom

  500 gram langwerkende voeding voor uw olijfboom

  Toepassing: Olea europea “Lessini en Bonsai” 15 t/m 160cm stamomtrek

  € 14,95
    Bestellen
 • 1000 gram langwerkende voeding voor uw olijfboom

  1000 gram langwerkende voeding voor uw olijfboom

  Toepassing: Olea europea “Regional” 100 t/m 280cm stamomtrek

  € 29,90
    Bestellen
 • TreeSafe boomjas maat S

  TreeSafe boomjas maat S

  Lengte: 200cm - Diameter: 100cm - Dikte: 100 grams fleece

  € 39,00
    Bestellen
 • TreeSafe boomjas maat M

  TreeSafe boomjas maat M

  Lengte: 250cm - Diameter: 150cm - Dikte: 100 grams fleece

  € 59,00
    Bestellen
 • TreeSafe boomjas maat L

  TreeSafe boomjas maat L

  Lengte: 300cm - Diameter: 200cm - Dikte: 100 grams fleece

  € 79,00
    Bestellen
 • TreeSafe boomjas maat XL

  TreeSafe boomjas maat XL

  Lengte: 350cm - Diameter: 250cm - Dikte: 100 grams fleece

  € 109,00
    Bestellen
 • TreeSafe boomjas maat XXL

  TreeSafe boomjas maat XXL

  Lengte: 400cm - Diameter: 300cm - Dikte: 100 grams fleece

  € 129,00
    Bestellen
 • TreeSafe duopakket maat S

  TreeSafe duopakket maat S

  Boomjas: Lengte: 200cm - Diameter: 100cm - Warmteslang: Lengte: 6m

  € 98,00
    Bestellen
 • TreeSafe duopakket maat M

  TreeSafe duopakket maat M

  Boomjas: Lengte: 250cm - Diameter: 150cm - Warmteslang: Lengte: 10m

  € 138,00
    Bestellen
 • TreeSafe duopakket maat L

  TreeSafe duopakket maat L

  Boomjas: Lengte: 300cm - Diameter: 200cm - Warmteslang: Lengte: 14m

  € 178,00
    Bestellen
 • TreeSafe duopakket maat XL

  TreeSafe duopakket maat XL

  Boomjas: Lengte: 350cm - Diameter: 250cm - Warmteslang: Lengte: 18m

  € 218,00
    Bestellen
 • TreeSafe duopakket maat XXL

  TreeSafe duopakket maat XXL

  Boomjas: Lengte: 400cm - Diameter: 300cm - Warmteslang: Lengte: 22m

  € 248,00
    Bestellen
 • Spuitmiddel tegen bladschimmel incl. bladvoeding

  Spuitmiddel tegen bladschimmel incl. bladvoeding

  Voor een optimale preventieve behandeling tegen bladschimmel (vernieuwde samenstelling)

  € 9,75
    Bestellen
 • 50 literzak mediterraan substraat

  50 literzak mediterraan substraat

  Voor b.v. het navullen van uw plantenbak

  € 10,00
    Bestellen
 • Biologisch spuitmiddel tegen wolluis

  Biologisch spuitmiddel tegen wolluis

  Dat u zelf toe kunt passen

  € 12,90
    Bestellen