Producten tonen: 12 | 24 | Toon alles

1 | 2 | 3


51 Producten
Sorteer op:

Olijfboom

Groenblijvende leiboom kopen?

Bij De Olijfboomspecialist bent u aan het juiste adres voor zeer kwalitatieve winterharde Groenblijvende leibomen tegen een vaste lage Prijs.

De Olijfboomspecialist heeft een zeer grote voorraad zodat het u aan keus niet ontbreekt.

Alle groenblijvende leibomen zijn gerangschikt op stamomtrek. De stamomtrek is namelijk gerelateerd aan de leeftijd van de boom. De stamhoogte van leibomen variert van 180 tot 210cm. Hierbovenop is het rek gemonteerd.

Bekijk onderstaand overzicht voor de meest kwalitatieve groenblijvende leibomen tegen een vaste lage prijs. Door deze gecontroleerde kwaliteit verlenen wij garantie tot en met 5 jaar in combinatie met een onderhoudscontract. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Geen tijd om ons te bezoeken? Bestel uw groenblijvende leiboom makkelijk, veilig en snel via onze webshop en ontvang 10% extra korting!

Klik op "Plaats in kruiwagen" bij de door u gewenste groenblijvende leiboom, Volg hierna een aantal eenvoudige stappen en u heeft uw groenblijvende leiboom met of zonder bijpassende plantenbak en benodigde grondstoffen veilig en snel in huis! Uw bestelling kan de volgende werkdag worden uitgeleverd indien u voor 14.00 's middags besteld. Het is ook mogelijk de door u gewenste leverdag aan te geven!